Você está assistindo Etno TV

Etno TV - Televisão Romania

Etno TV

Etno (Romania) Televisão. Assista ao vivo, Encontre informações aqui para esta estação de televisão online.

Last Update date: 2 years ago
Last modified: 3 months ago

Rating: Etno TV4/5 (6 votes)
Nome do canal de TV: Etno TV
Transmissão do país: Romania
Click here to open and watch this channel

Etno TV este un post de televiziune de muzica populara din România. Etno TV a fost lansat de omul de afaceri Silviu Prigoană în anul 2002, patronul firmei Rosal, care deține și Taraf TV[1]. Etno a fost primul post TV dedicat muzicii populare, care se adresează unui target cu vârste între 16 și 70 de ani, cu venituri medii și mari[1]. Reprezentanții postului spun că 70% din audiență este formată din persoane cu educație medie și superioară, iar peste 46% dintre telespectatori sunt din București și orașele mari ale țării (august 2007)[1]. Veniturile din publicitate sunt de circa 50.000 de euro pe lună, iar vânzarea spațiilor de emisie costă 500 de euro plus TVA, pentru o oră de emisie (august 2007).

Etno TV a avut 22.000 de telespectatori din mediul urban pe zi, în primele șase luni din anul 2007[1]. În ianuarie 2008, postul de televiziune a avut o audiență medie de 98.000 de telespectatori pe zi (din care 41.000 în mediul urban), fiind cel mai urmărit post TV de muzică[2].

În anul 2007, Etno TV a avut o cifră de afaceri de 18 milioane de euro și un profit de un milion de euro, banii venind exclusiv din publicitate.

Se você procurar canais precisos, por favor visite o site da TV Internet, onde você encontrará uma lista completa de córregos para todos os canais. Se você encontrar dificuldades com a assistir a transmissão em directo, por favor, verifique primeiro o nosso guia detalhado Como assistir. E o mais importante, todas as correntes que você pode encontrar em nosso site são totalmente gratuitos - Ligação à Internet é tudo que você precisa!

Etno TVao vivo não está hospedado em nosso site, é fornecida pela própria emissora de TV. Então, por favor, aguarde para se conectar ao Etno TV transmissão. Canal Etno TV pode estar offline por vezes.